Barcelona oplevelser

Vi vil gerne byde på nogle ekstra oplevelser i tillæg til indkvartering som; spa, tapas aften og paella kurs. Konfigurer din perfekte Barcelona ferie her!

Her finder du en oversigt over oplevelser du kan booke med bestilling af lejlighed i Barcelona samt en introduktion til nogle av byens vigtigste attraktioner for sightseeing. Vår filosofi er at vi gerne yder det lille ekstra for våre gæster slik at du ikke trænger at lede efter de gode tilbud på f.eks. billetter til fodboldkampe, og diverse aktiviteter som spa og city tours.

Barcelona Spa og ophold

Barcelona spaDette Spa er placeret i den symbolske Barcelona kvartal af El Born, midt i den gamle bydel og kun en kort gåtur fra Ciutadella Park, Passeig del Born og Picasso Museum. Disse gamle bade er blevet gendannet med oprindelige detaljer bevaret.  Termiske bad + aromaterapi: består af frihed til at bruge: bade af forskellige temperaturer, tempererede (36 ° C), hot (40 ° C) og kolde (16 ° C); afslapning rum, hvor du kan hvile på opvarmet marmor siddepladser og nyde te eller vand; Hammam og Jacuzzi; og Salt Bath placeret i den oprindelige struktur.. Varighed: 90 minutter. Pris: 28€ per person. * Åbne hver dag fra 09: 30 am til 10: 30 pm. Book ophold lejlighed + spa: info@acomodis.com

Spansk mad – madlavning klasser i Barcelona

Halvdags madlavning klasse: Hvis du ikke har meget tid, Deltag i vores halvdags madlavning klasse (3,5 timer ).Du lærer alle skal du forberede et komplet reelle spanske måltid. Tilgængelig for enkeltpersoner og grupper. Kurset kan holdes på spansk, engelsk eller fransk.  Menuen varierer ifølge sæson. Alle menuer kan tilpasses til vegetarer efteranmodning. Pris pr. person: 60 €. Book: info@acomodis.com

Barcelona sightseeing og seværdigheder

  1. La Sagrada Familia
  2. Museu Picasso
  3. La Pedrera – Casa Milá
  4. Casa Batlló
  5. Poble Espanyol
  6. Tibidabo
  7. Barcelona Zoo
  8. MNAC – Nationalmuseet
  9. Camp Nou – FC Barcelona stadion
  10. Barcelona Aquarium

Barcelona City Tours

Hvis du vil besøge Barcelona i dit eget tempo er en Barcelona City Tour med  dobbeltdækkerbusser en god metode! Du kan gå på og af  hele dagen lang, med den samme billet, du kan ændre rute og høre byens historie gennem en behagelig lyd system med head-phones, i 12 forskellige sprog. Du får et kart og vejledning med alle stop på hver af de ulige ruter og rabatter for forskellige virksomheder i byen. Pris: ca. 25€ per dag. Book nu med bestilling af apartment og billetter vil vente på dig i lejligheden når du ankommer. Sørg for at ha nogle Barcelona oplevelser klar til din ferie! Hvis du ønsker at organisere flere Barcelona oplevelser ved at reservere en brugerdefineret tur i byen, anbefaler vi det velrenommerede firma BarcelonaTours.

Udforsk Costa Brava!

Vi sammensætter et tilbud nu på dagsture langs den vakre Costa Brava kystlinje. Især egnet for dem med en lidt længere ferie i Barcelona. Vi vil snart give flere oplysninger om turene.